Aktuellt

Personal sökes till musteriet! 
2016-08-01

IMG_1861

Stavtorps Honung & Musteri ligger i Malmköping med en produktionslokal ute på Stavtorp där vi mustar äpplen, slungar honung och tillverkar alla våra produkter. Vi har en Delikatessbutik inne i Malmköping där vi säjer en del av det vi producerar. Vi säljer även våra produkter på diverse marknader och hos ett antal olika återförsäljare.

Vi söker nu några personer som kan tänka sig jobba extra fred-sönd, september till slutet av november.
Jobbet är ute på Stavtorp i musteriet och arbetsuppgifterna är bla. att ta hand om kunder, jobba i gårdsbutiken och i musteriet med allt vad det innebär.

En dag på Stavtorp kan se ut så här:  Du börjar med att städa upp på gården, plocka, väga, sortera, äpplen/frukt i backar, fylla på hyllorna med produkter i gårdsbutiken, hjälpa till i butiken eller/och i musteriet, kanske jobba i en av stationerna i musteriet, etikettera och paketera varor. Det händer mycket under tiden då musteriet är igång, man kan få göra många saker samma dag. Framförallt är det att ta hand om alla våra kunder!

Du som person skall vara pigg och glad, självstartad, fysiskt stark, en del arbetsmoment är tunga! Gilla att ta i där det behövs!
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet utan får lära dig det som behövs på plats.  Kan du inte jobba helg utan vill jobba i veckorna i stället finns det möjlighet till det också. Ring 070-731 80 82 för mer information om tjänsten, alternativt så mejlar du din ansökan till stavtorp@telia.com

Butikspersonal sökes till Stavtorps Delikatesser!
Har du butikserfarenhet, kan jobba Fredag & Lördag, och har körkort så är du välkommen med din ansökan till stavtorp@telia.com alternativt,
så kommer du in och pratar med Birgitta i butiken på Kungsgatan 22 i Malmköping öppettiderna fredagar 11:00-18:00 och lördag 11:00-15:00.

Vi hoppas hitta dig ganska omgående och jobbet drar igång i vecka 35-36. Hälsar Birgitta